lørdag 22. januar 2011

Utrolig smart


Å samle alle filmene i mapper. Jeg har nå en mappe med barnefilmer og en med komedie og drama. Neste jeg skal ta er serier. Og skal kaste foreløpig en søppelsekk med cover. Utrolig deilig å bli kvitt:) takk til silje for tips:)

4 kommentarer:

eventyrLise sa...

Du tok til deg tipset du også ja. Jeg har vurdert det, men så kom jeg til å tenke på at Kasper ser på coverene for å se hvilke episoder filmene inneholder. Sånn at han vet hvem han vil se... Og dessuten er alle nye dvd'er grå med tekst. Ingen bilder lenger, så KAsper aner jo ikke hvilken film det er.... Så jeg er litt usikker om jeg faktisk skal gjøre dette selv om det frister veeeldig!

Kine sa...

Jeg gjorde det jeg. Even ser aldri på coverene uansett! Det går jo an å ta vare på litt av baksiden til coverene da, og legge bak filmen lissom?
Jeg trodde det holdt med 3 slike mapper jeg, men nei da. Må nok kjøpe hvertfall tre til :p
Kjekke de fra clas ohlsson med blått hjørne, for da kan man skrive på hjørnet hva de inneholder :)

eventyrLise sa...

Men hva med de nye filmene der de bare er grå med tekst? Da vet jo ikke Even hvem film det er... Han kan vel ikke lese han heller?

Fant noen kule mapper på ebay, men de sendte selvsagt ikke til norge. Da hadde jeg nok kjøpt :p vil ha noe kulere enn clas ohlson sine tilfelle :p

Kine sa...

Nei da må han bare spørre hvilke filmer det er da, er ikke verre enn det! Han synes i allefall det var kjempekult med en mappe med ALLE filmene sine i :) og har styra fælt med den i formiddag:)