onsdag 12. oktober 2011

Svømmekurs


I Dag har jeg meldt 5åringen vår på svømmekurs.
Det starter i slutten av november og varer ti ganger frem til februar.
Han er ganske utrygg i vann, og målet er å få han tryggere:)

I sommer så ville han kun være på grunna mens alle andre gikk lengre ut, er jo litt kjedelig det!

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å starte med slike aktiviteter før han begynte på skolen, men så dukket dette opp, og det kunne være både gøy og lærerikt.

Det er ikke bestemt enda om jeg, pappaen eller mormoren skal være med.
Sistnevnte hadde litt lyst til å det som sin greie med han, så spørs nok om det blir henne:)


bildene er googlet

Hva slags aktiviteter går barnet ditt på?

4 kommentarer:

Lise sa...

Det er kjempesmart! Han kommer nok til å bli tøffere etterhvert. Storebror går sitt tredje kurs nå, og nå hopper han fra kanten og dykker. Men kjøp gode svømmebriller! Zogs eller hva merket heter, hos riktige leker anbefalles!

Skal lille E starte på svømming?

Storebror går i tillegg på ishockey skole

Hild Frøya sa...

Så smart. Ingrid er ikke utrygg i vannet da. men sikkert gøy med svømming uansett. Kanskje jeg skal sjekke om det er noe sånt rundt om her. Jeg begynte selv på svømming som 5 åring..

Mari-Anne sa...

Her går ikke mellomste på noenting, og det blir nok heller ingenting med det første. Men største går på fotball, og har gått to svømmekurs tidligere, men det var i 1 klasse.

Lise sa...

for K som ikke klarer å få vann i øynene var dykkebriller nødvendig. Da gjør det ikke om noen spruter, og han klarer dykke. Glemte jo at E går med briller. Vet ikke hvordan det er med han og dykking da jeg. Ser han noe uten briller da? Er vel kanskje best å droppe dykking heller? Dette vet de garantert på kurset! De har jo erfaring! Spør dere litt frem :D