tirsdag 29. oktober 2013

Air Wick Black Edition Duftlys!

Jeg har via Buzzador de siste ukene fått teste ut noen skikkelig kule duftlys.
De heter Air Wick Black Edidion og kommer i to ulike dufter: Purple Blackberry Fig (som var min favoritt), og Eple og kanel.


Når du tenner lyset så begynner det å lyse i flotte farger, de skifter rolig til andre fargetoner.
Det er både underholdende og beroligende å se på.
Ungene her hjemme synes det var kjempe stilig!

I tillegg er det en mild og behagelig duft som fyller rommet, jeg synes ofte duftlys har en tendens til å lukte veldig sterkt og det blir ganske kvalmende.
Men disse avga akkurat passe duft.

Det ga skikkelig god stemning i stua, og man fikk lyst til å krype sammen under ett teppe med en kopp varm te og bare titte på de fine fargene.

I tillegg er lysene i en fin glasslykt, som er en pyntegjenstand i seg selv.

Jeg kommer garantert til å kjøpe meg fler av disse :)
De er å få kjøpt i de fleste dagligvareforretninger og koster ca 70 kr, noe som jeg ikke synes er så dyrt i og med at det er et veldig fint duftlys og det varer i hvertfall en uke selv om man brenner det flere timer hver kveld.
Glasslyktene kommer i ulike mønstre :)
I bunnen av hver glasslykt er det batterier som gjør at lyset skifter farge, lyset slukker seg selv automatisk når det nærmer seg slutten.
Og glasslykten skal miljøsorteres :)

Å være en Buzzador innebærer at man registrerer seg på Buzzador sine nettsider, man lager en profil og utifra sine interesser så får man med jevne mellomrom være med på ulike kampanjer, hvor man tester ting og deler det med venner og kjente, og lar dem teste ut ting. Og så rapporterer man tilbake til Buzzador hva man synes og hva folk synes om produktene.
Det er enkelt og gratis :)

1 kommentar:

Mette sa...

Har kjøpt noen eg og :) Men eg har litt anna mening enn deg, eg syns de sprer utrulig mye lukt. Så eg må blåse den ut når det blir for mye.. Men kan jo vere graviditeten og det da.. Men eg er veldig glad i att det kommer dufter, men må som sagt blåse ut fordi det blir for mye :)
Men de er kjempe fine, og lukter godt, så kommer til å kjøpe de igjen :)