torsdag 12. januar 2012

Trekassen og inngangsparti

Jeg har forandret litt på plassering av trekassen/solokassen.
Da jeg fant den andre til å ha ved i så visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre med denne, men jeg visste jo at jeg ville bruke den...
Og nå fant jeg ut hvor jeg ville ha den :)

Så jeg plasserte den på bordet mellom sofaene ...


Synes det ble ganske fint jeg :)

Og slik ser det ut utenfør døra mi i kveld...


Synes det er så koselig med lys når det er så mørkt ute.
Ser nesten høstlig ut...savner litt snø altså!
Og lyngen har vært der lenge, men jeg synes ikke den er så stygg ennå hehe ;)

Og jeg har fått forespørsel om fødselshistorie....det kommer ;)

5 kommentarer:

Hild Frøya sa...

SV: Husker jeg faktisk ikke, men tror det var den nederst helt til høyre jeg valgte.. Hvis ikke det blir helt feil da.. lol..

mammaKine sa...

Hei! Morsomt at du spør. For jeg knotet så mye med det selv. Og jeg ga opp til slutt. Derfor har Jeg bare lagt ut et bilde av Facebook logoen med link til facebooksiden min. Hvis du skjønte det? Klem!

mammaKine sa...

Ja jeg har laget bildet selv. Jeg gikk bare inn på facebooksiden til bloggen min. Også tok jeg printscreen av dataen og klippet og limet i paint. Enkelt og greit ;-) eller så kan du google Facebook logoer og bruke et bilde derfra ;-)

mammaKine sa...

Bare spør! Men jeg kløner fælt selv. Hehe. Jeg vet ikke helt hvordan man gjør det, så jeg legger de ut manuelt som en "lenke" etter jeg har publisert de på bloggen.. Men nå kommer det opp sånn "spam" melding når jeg prøver og linke. Mistenker at Facebook har sperret blogg reklame? Hmm. Det er måten jeg gjør det på hvertfall :-)

Hild Frøya sa...

Koselig. Inngangspartiet vårt er ikke helt ferdig ennå. Blir nok ikke det før til våren heller, for det skal males og alt. Men det er stor og fin plass. Så jeg gleder meg til å pynte der ute.