søndag 15. januar 2012

Ukesmeny uke 3

Da er det klart for menyen for neste uke...
Den ser slik ut:


Ja jeg vet...dårlig med fisk denne uken :/
Må nok planlegge litt bedre neste uke, så vi får inn hvertfall en..helst to dager med fisk!

8 kommentarer:

Hannemor sa...

Kjekt å planlegge meny.
vi er inne i vår andre runde med månedsplanlegging, og tok storhandel forleden, veldig kjekt, og praktisk når jeg nå jobber.

Ha en fin-fin søndagskveld

Uten en oppskrift sa...

Supert jeg digger disse menyene dine for da slipper jeg å lure og gruble så mye på hva jeg skal lage til middag :) Men du de pannekakene har du er oppskrift som garantert gir goe resultater eller?? ;)Har så dårlig erfaring med å lage pannekaker, men øvelse gjør mester har jeg hørt.

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Jeg har et sony speilrefleks kamera med samme linse som deg.Den jeg har kjøpt nå fortsetter der den andre slutter.,Gamle 18-55 den nye 55-200 så her er skikkelig zoom.

har ikke fått noen tilbake melding på kurs her i nærheten,men vurderer å ta nettbasert 10 ukers kurs med den rå flinke danske damen (fotograf) beuty & dreams.

Lykke til!!

Klem Linda:)

hobbyvimsa sa...

Bloggen heter Divas & Dreams:)

Silje sa...

Når jeg leser disse ukesmenyene dine så får jeg så lyst på maaat :P hehe.. Hadde jeg spist vanlig kost så hadde jeg garantert latt meg inspirere av listene dine. Jeg skrev ukesmenyer tidligere, men syns det var så vanskelig å finne på ting.

Hild Frøya sa...

SV: Cornelis kan jo ikke sitte i tripp trappen før han er sikkert 7-8 mnd. Men tror ikke vi får tripp trapp uansett. men kjekt å ønske seg da..

Hild Frøya sa...

Sv: Da har jeg endret på det.. Takk for info :-)

Hege - ikke som andre mamma-blogger! sa...

Vi har begynt med ukesmeny her i hus også. SKIKKELIG praktisk. Og man sparer jo på det, for det blir ikke små-handling hver dag :D