mandag 22. august 2011

Vanilje cupcakes....

Etter at jeg titta innom bloggen til Fruen i går så bare måtte jeg lage slike muffins i dag..

Jeg har jo som sagt bakedilla heheJeg brukte lik oppskrift som fruen men jeg hadde i litt jordbæressens i frostingen, og de ble innmari gode :))
Men det ble mange muffins av den oppskriften, jeg fikk 36 stykker :) Så 24 av de forsvant ned i fryseren...

Så nå tror jeg at jeg har nok til barselbesøk...jeg har kanelboller, hveteboller, eplekake, jordbærmuffins og vaniljemuffins ;)

I dag har i tillegg svigermor vaska vinduene mine, svigerfar malt gangen hehe, og jeg har styra på med å vaske klær og støvsuge...så i kveld er jeg helt utslitt...

3 kommentarer:

Hild Frøya sa...

Har bakedilla jeg også. Men desverre ikke noe kjøkken å bake på. Så det blir nok kaker og boller her om noen uker, når kjøkkenet er på plass. Gleder meg helt enormt.

Bittelille villa/Jennifer sa...

Mmm de så kjempegode ut!:) Jeg må bli flinkere til å lage frosting, er liksom så enkelt å bare ta på melis, men det både ser og smaker jo bedre med ordentlig frosting:)

klem klem

Hild Frøya sa...

SV: Tror resturanten heter Oscars, ligger i Drammen sentrum, rett ved kinoen. Husker faktisk ikke helt.. hehe.. Ammetåka har tydeligvis satt inn for fullt her.
A-Bombers er absolutt noe men bør få med seg. Vi drar hvert år. Elsker det stedet. hadde jo vært kult å møttes der da :-)