onsdag 28. september 2011

Fornøyd gutt og billige bleier...

I ettermiddag ringte mammaen min og lurte på om de kunne komme på besøk, men først så skulle de innom en prix butikk her...den skal nemlig stenge og selger ut alle varene til 40% ut denne uka (skikkelig kjipt at jeg ikke har visst om det da men). Så da ba jeg mamma sjekke om de hadde bleier der...for det er jo alltids kjekt å få kjøpt billig. Det går jo endel av dem nå om dagen for å si det sånn;)

Butikken hadde visst vært temmelig skrapa for det meste, men flaks som vi hadde så hadde dem igjen 6 pakker av akkurat den størrelsen som vi trengte, alle andre bleier var det tomt for.


Og mamma og pappa hadde med en overraskelse til Even.
De har nemlig kjøpt seg nytt tv til campingvogna si, og lurte på om han ville ha det gamle (gamle og gamle...jeg synes nå ikke det er gammelt da, vi har jo svær kasse i stua enda hehe).
Selvsagt ville han ha det, han ble kjempe glad...han har jo ønska seg tv på rommet (dog et rødt et av alle ting...men det gjorde ikke noe altså).
Og så er det dvd spiller integrert i tv *lykke*


Vi har ikke fått testa det ut ennå da, bare satt det inn på rommet foreløpig.

Ellers har jeg og Erik vært og trilla sammen med søsteren min, som passet niesen sin, koselig :)

Må slenge med et bilde av Erik fra i morges, han er så søt når han sover og så skvetter han og hiver armene i været...og der blir de hengende :p
EDIT: jeg glemte å nevne at bleiene kosta 10kr pakken, kjekt :)

2 kommentarer:

eventyrLise sa...

Nydelig :)

Jeg er ganske fornøyd med å ikke ha brukt en eneste krone på bleier i år. Ikke har jeg planer om å bruke en eneste krone heller :p
Hamstret bra i desember ;)

Hild Frøya sa...

Innmari kjekt med TV på rommet. Ingrid bruker sin hver dag etter barnehagen. Cornelis skvetter også endel i søvne. Burde jo nesten ha filma det. He he.