onsdag 18. april 2012

Erik tester bleier del 4 Favoritt :)

Vi har ikke sluttet å teste bleier nei...;) Vi har også testet ut pampers baby dry nr 3, synes den satt greit, men den lukta veldig tiss når den var full og den lakk på natt :( Denne gangen har vi testet COOP sine bleier:)
Vi har nå testet dem en stund da, og jeg må nok si at dette er en av de beste vi har brukt. Den er litt tykk, men den er god på, ingen lekkasjer, søtt motiv (søte griser), Og ikke minst...dette MÅ være markedes billigste bleier? Den koster 29 kr, men med coop kortet får man 10kr avslag på alle bleier, så en pakke med 58 bleier koster bare 19 kroner :) helt utrolig!!
Dette er nok vår favoritt :)
(på plass nr 2 så har vi Rema 1000 sine bleier) Må bare legge til et bilde av min lille badegutt:) Det store nå for tida er å sutte på kluten :P
Tiden går fort...han har nå begynt å krype bortover gulvet, blir litt bedre på det hver dag :) Og han babler og babler masse om dagen. Her en morgen våknet jeg av at han lå ved siden av meg og sa PA-PA hehe :P typisk at det skulle være første ordet da...men det var nok mest sannsynlig ubevisst. ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi bruker også coop sine på ungene, og de kom også ut som best i test på TV2 for noen uker siden :)

Herlige i bilder av den lille god gutten :)

Anonym sa...

Vi bruker også coop sine på ungene, og de kom også ut som best i test på TV2 for noen uker siden :)

Herlige i bilder av den lille god gutten :)

Mette sa...

Disse skal eg absolutt prøve til Liam ! :) Genialt att de er så bra og så billige !!

Nydelige lille klumpen, han er jo bare såå herlig :D:D

Over Regnbuen sa...

Da må vi teste Coop-bleier. Nå tester vi first price, men de lekker både dag og natt. I dagtidlig var haN våt helt opp til skuldrene stakkar.

Fine Erik :)

Hild Frøya sa...

Vi bruker KUN Rema bleier, men så er det et styukke til Coop for oss da, så det lønner seg å handle på Rema.